Civil szervezet, klub, egyesület > Győr - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Civil szervezet, klub, egyesület > 9 weboldal. Kategória leírása: Győri civil szervezetek, egyesületek, klubok honlapjai. Cserkészek, nagycsaládosok egyesülete, baráti körök...

gyor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Győry Vilmos Cserkészcsapat
http://gyorycserkesz.lutheran.hu/

459. sz. Győry Vilmos Cserkészcsapat hivatalos honlapja...

Győry Vilmos Cserkészcsapat
Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület
http://www.gyermekdiabetes.hu/

A Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület 1985-ben alakult Győrött, azzal a céllal, hogy az egyre növekvő számú cukorbeteg gyermek gondozását, kezelését segítse, illetve beilleszkedését a mindennapi életbe megkönnyítse. Az Egyesület és az általa szervezett rendezvények jó lehetőséget adnak arra, hogy a hasonló problémával küzdő családok találkozási lehetőséget kapjanak, kicserélhessék tapasztalataikat.

Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület
Együtt Gyárvárosért Egyesület
http://www.gyarvaros.hu/

Az oldalakon megtalálja a városrészt éríntő történeti leírásokat, régi és mostani a városrésszel kapcsolatos legfontosabb tájékoztatókat, útmutatókat, információkat.

Együtt Gyárvárosért Egyesület
Győr Leo Club
http://www.leo.gyor.hu/kezdo.htm

A LEO Clubok politikai és vallási ideológiától mentes, karitatív ifjusági társaságok, amelyek részei a Lions Clubs International nevű jószolgálati világszervezetnek. A klubok tagjai 14 és 28 év közötti közép- és főiskolások, egyetemisták és pályakezdők, akik szabadidejük egy részét szívesen áldozzák jószolgálati tevékenységre.

Győr Leo Club
Győr klub - network.hu
http://gyor.network.hu/

Győr közösségi oldala: hírek, fórum, szakértők, blogok, galériák, tanácsok, barátok, link gyűjtemények, élmények, csevegés, vélemények, ismeretek... Találj meg mindent, amit keresel, és ossz meg mindent, amit csak tudsz!

Győr klub - network.hu
Győr Első Lions Club
http://www.lions.gyor.hu/

A Győr Első Lions Club megalakításának gondolata Michelle Lipani a portogruaroi Lions Club egyik tagjának fejében született meg 1990-ben.

Győr Első Lions Club
REFLEX Környezetvédő Egyesület
http://www.reflex.gyor.hu/

1987-ben alapították. Székhelye Győr. Alapító tagjai közül többen a hivata-los környezetvédelmi hatóságnál, a helyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságnál szereztek tapasztalatokat.

REFLEX Környezetvédő Egyesület
Hungaro-Dalton Egyesület
http://www.hungaro-dalton.hu/kikvagyunk.html

A Hungaro-Dalton Egyesület felnőttképzést folytató intézmény. Akkreditált pedagógus-továbbképzési programjain keresztül információt nyújt a Dalton-terv céljáról, tartalmáról és keretfeltételeiről. Támogatja a tanárokat és iskolákat egyénre/személy­re/iskolára szabott Dalton-pedagógiai modelljük/koncepciójuk kialakításában.

Hungaro-Dalton Egyesület
É.S.S.E.
http://www.essegyor.hu/?oldal=egyesuletunkrol

Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron megyei Egyesületének hivatalos honlapja.

É.S.S.E.
Hirdetések
Oldal leírása
gyor.wyw.hu: Győr katalógus. Győri információk. Utazás, szórakozás, látnivalók, kultúra. Étterem, iskolák, hotel, cégek, vendéglátóhelyek.
Gyűjteményünkben 355 válogatott Győr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 355 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8212