Szomszédok, szomszédos települések > Győr - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szomszédok, szomszédos települések > 6 weboldal. Kategória leírása: Győr szomszédai. Győrhöz közeli városok, települések honlapjai. Nagyszentjános, Tét, Pápa, Csorna...

gyor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Öttevény
http://www.otteveny.hu/

Öttevény hivatalos honlapja. Önkormányzat, hírek, letöltés...

Öttevény
Lébény
http://www.lebeny.hu/

Lébény területe az őskortól kezdve folyamatosan lakott hely volt. Az újabb kőkortól a bronz- és vaskoron keresztül követhetjük itt az ember nyomait. A késői vaskorban itt élt kelták lakóházmaradványait is feltárták az ásatások során.

Lébény
Gönyü
http://www.gonyu.hu/

Gönyű község a Duna mellett Győr-Moson-Sopron megye keleti szélén, a Mosoni-Duna torkolatától a Bakonyérig terül el a győri kistérségben, Győrtől 18 km-re, a Duna jobb partján található és régi hajós múltra tekint vissza.Sok kedvező adottsággal rendelkező község, északon a Duna, délen egy 3200 ha-os erdő ( a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet része), keleten a Cuha-Bakonyér határolja Lakossága 3100 fő körül ingadozik A községet az 1. sz. főközlekedési út szeli ketté.

Gönyü
Pér
http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9r

A település a Kisalföld délkeleti részében a Bakony ér völgyében a Győrt Székesfehérvárral összekötő 81-es számú főközlekedési útvonalon Győrtől 15 km-re található meg. Ez a táj átmenetet képez a síkság és a Sokorói-dombság (Pannonhalmi Dombság) között. Az átlagos tengerszint feletti magassága 132 méter.

Pér
Kóny
http://www.kony.hu/

A község lakóinak száma 2694 fő. Ez a szám a falu kedvező fekvésének, dinamikus fejlődésének köszönhetően nem csökken. A nemzetiséget tekintve kisebbség nincs a településen. A község ivóvíz hálózata 25 éve épült ki. Telefonhálózattal, gázzal, és csatornával rendelkezik. Kóny 27 utcájának 98 %-a burkolt, portalanított. A letelepedni kívánó fiatalok részére a falu északi részén új közművesített telkeket alakítottak ki.

Kóny
Hédervár és környéke
http://gyermektabor.hu/hedervar-es-kornyeke/

A történelmi Hédervár és környéke számtalan kulturális programmal és történelmi örökséggel várja a kikapcsolódni vágyókat. A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Táborból a vadregényes Szigetköz mellett többek között meglátogatható a Khuen-Héderváry Kastély parkja, a Szent Mihály templom, a Rozália Park, a Pestis szobor és a Krumplibogár szobra is.

Hédervár és környéke
Hirdetések
Oldal leírása
gyor.wyw.hu: Győr katalógus. Győri információk. Utazás, szórakozás, látnivalók, kultúra. Étterem, iskolák, hotel, cégek, vendéglátóhelyek.
Gyűjteményünkben 355 válogatott Győr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 355 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8212