Testvérváros, testvérvárosok > Győr - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Testvérváros, testvérvárosok > 6 weboldal. Kategória leírása: Győr tesvérvárosainak weblapjai. Brassó, Erfurt, Poznan, Kuopio, Sindelfingen, Colmar, Wuhan, Nazareth-Illit...

gyor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Erfurt
http://www.erfurt.de/

Erfurt.de - die offizielle Seite der Landeshauptstadt Thüringens.

Erfurt
Sindelfingen
http://www.sindelfingen.de/servlet/PB/menu/-1/index.html

Offizielle Seiten mit zahlreichen Serviceangeboten und Informationen aus der Verwaltung sowie Angaben über den Wirtschaftsstandort, das kulturelle Leben und ...

Sindelfingen
Colmar
http://www.kislexikon.hu/colmar.html

Felső-Elzász fővárosa, termékeny vidéken, 4 km.-nyire a Vogesektől és 16 km.-nyire a Rajnától, a Lauch partján, (1890) 30 399 lakossal, gyapju-, gyapot- és selyemfonókkal és szövőkkel, jute-, pakkoló-vászonszövéssel, élénk bor- és libamájpástétom-kereskedéssel. Jelentékenyebb épületei: a Szt. Mártonról elnevezett templom a XIII., illet. XIV. századból, a szinház, a városház, az Orsolya-szüzek és a dominikánusok egykori klastroma. A rómaiak Columbariuma, a XIII. sz.-ban falakkal vétetik körül és birodalmi várossá lesz. 1632. a svédek, 1634. a franciák foglalják el, de visszaadják és csak 1673. kezdve kerül véglegesen birtokukba. Mint francia város 1870-ig Haut-Rhin départementnak volt városa.

Colmar
Wuhan
http://www.wuhan.com/cmarter.asp?doc=310

The capital of the Hubei province a modern metropolis with unlimited possibilities, situated in the heart of China.

Wuhan
Poznan
http://hu.polandforall.com/a-lengyel-allamisag-bolcsoje-poznan-lengyelorszag ...

A nagybecsű műemlékeivel és számos múzeumával a poznani Óvárosi Piactér a város központja. A reneszánsz stílusú, palmettasorral szegélyezett pártázatú és megragadó emeleti loggiasorral ékesített Városháza ad ma otthont Poznan Helytörténeti Múzeumának.

Poznan
Kuopio
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kuopio

Kuopio finn város Kelet-Finnország tartományban. Több mint 91 000 lakossal ez Finnország 8. legnagyobb városa. A város 1730 km² kiterjedésű, ennek csaknem fele víz. A népsűrűség csak 52 fő/km², de a belvárosok nagyon sűrűn lakottak, csaknem, mint Helsinki belvárosa. Agglomerációjával együtt kb. 120 000 lakosa van.

Kuopio
Hirdetések
Oldal leírása
gyor.wyw.hu: Győr katalógus. Győri információk. Utazás, szórakozás, látnivalók, kultúra. Étterem, iskolák, hotel, cégek, vendéglátóhelyek.
Gyűjteményünkben 355 válogatott Győr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 355 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8212