Művész, művészet, iparművész, képzőművész > Győr - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Művész, művészet, iparművész, képzőművész > 9 weboldal. Kategória leírása: Győri művészek weblapjai. Iparművészet, képzőművészet. Győri festőművészek oldalai. Minden ami művészet!

gyor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kőnig László
http://www.konigart.hu/

Gyermekkorom óta két szenvedély tölti ki mindennapjaimat: sporttal és képzőművészettel foglalkozom. Ez utóbbin belül a grafika és a festészet áll hozzám különösen közel.

Kőnig László
Hargitai Beáta festményei
http://www.festomuvesz.hu/hargitaibeata/

Képeim akvarellek, a témáim szerteágazóak, de a virág és a gyümölcsös csendélet tesz igazán boldoggá.

Hargitai Beáta festményei
Kállai Krisztina festményei.
http://www.festomuvesz.hu/kallai/kallai.htm

1975-ben születtem Győrben. Gyermekkorom óta foglalkozom a képzőművészettel, először a rajz, majd a festészet tág birodalma mozgatta meg fantáziámat.

Kállai Krisztina festményei.
Koppány Attila festőművész munkái
http://www.art-koppany.sze.hu/

Koppány Attila festőművész (Enying 1947. február 25.) diákéveit Székesfehérvárott töltötte. Képzőművészeti körökben és szabadiskolákban ismerkedett meg a festészet és a grafika technikáival és az alkotás alapvető folyamataival.

Koppány Attila festőművész munkái
Pusztai Csaba festőművész
http://www.pusztaicsaba.fw.hu/

Az általános iskola elvégzése után 1994-ben érettségiztem a Győri Balett és Vizuális Szakközépiskolában. Még ez évben felvettek Budapestre a Képzőművészeti Főiskola Képgrafika szakára. Tanulóéveim alatt három egyéni kiállításom volt . Kettő a győri Petőfi Sándor Művelődési központban, a harmadik Budapesten a Hidegkuti-Galériában. 1999-ben kaptam meg művész és tanári diplomámat.

Pusztai Csaba festőművész
ArtH2O Galéria
http://arth2o.hu

Kovács Sándor alkotó és web-designer honlapja. Ahol a látogatók megtekinthetik arth2o festészetét, a fotóit, de rálelhetünk néhány webes projektjére is az oldalon. Az oldalon található festmények nagy része hagyományos módon készült (ecsettel), de fellelhető néhány digitális kép is. Az ArtH2O Győri virtuális galériában több ezer Győrrel kapcsolatos fotót is találhatunk amit a picasa galériában tárolunk.

ArtH2O Galéria
Lovas Rác kerámia honlapja
http://www.lovasraczkeramia.hu/

„Lovas Katalin és Rácz Péter győri keramikus házaspár arra tette fel életét, hogy rohanó világunkban a pihenést, a kikapcsolódást (is) szolgáló otthonokban harmóniát, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot hozó tárgyakat tervezzenek, alkossanak.

Lovas Rác kerámia honlapja
Forgács Péter
http://www.forgacspeter.gportal.hu/gindex.php?pg=1342448

Forgács Péter honlapja. Fellépések, szerepek, képtár, lemezek, fórum...

Forgács Péter
Képkeretező - Művészgaléria Győr
http://muveszgaleria.com

Szeretne egy stílusos képkeretet, de nincs ötlete milyen legyen? Győrben a Képkeretező-Művészgalériában a belvárosban segítünk! Ha ön képkeretet szeretne, vagy kortárs művészeti alkotásokra vágyik elérhető áron, segítünk! Győrben a legnagyobb választékban találhatók nálunk képkeretek és a keretezéshez szükséges kellékek. Emellett régi képkeretek felújítását is vállaljuk. Munkáinkat a precizitás és a minőség jellemzi a stílusosság jegyeiben. Forduljon hozzánk bizalommal 25 éve képkereteket készítünk és művészeti alkotásokat értékesítünk.

Képkeretező - Művészgaléria Győr
Hirdetések
Oldal leírása
gyor.wyw.hu: Győr katalógus. Győri információk. Utazás, szórakozás, látnivalók, kultúra. Étterem, iskolák, hotel, cégek, vendéglátóhelyek.
Gyűjteményünkben 355 válogatott Győr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 355 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8212