Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Győr - wyw.hu

Szponzorált linkek
Y-YTONG Márkakereskedés és Mérnökiroda Kft
http://www.y-ytong.hu/

Irodánk közel két évtizede látja el a Xella Magyarország Építőanyagipari Kft., illetve elődei magas színvonalú gyártmányainak, az YTONG falazóelemek, Silka mészhomok téglák és a hozzájuk tartozó kiegészítő termékek márkaképviseletét Győrben, Győr-Moson-Sopron megyében és a Nyugati régióban.

Y-YTONG Márkakereskedés és Mérnökiroda Kft
Vald-Ing Építőipari Kft
http://www.vald-ing.hu/

A Vald-Ing Építőipari Kft. fő tevékenységi köre a teljeskörű szolgáltatás nyújtása a családi házak tervezésétől, a kulcsrakész kivitelezéséig.

Vald-Ing Építőipari Kft
Nordland Uszodatechnika Kft
http://www.nordland.hu/

Társaságunk vízkezelő és uszodatechnikai berendezések, kiegészítők, valamint Wellnes termékek tervezésével, for- galmazásával, kivitelezésével és szervizelésével foglalkozik.

Nordland Uszodatechnika Kft
INFO-REX 3G Bt
http://inforex3g.hu/

Cégünket 1995-ben hoztuk létre mint családi vállalkozást. A társaság alapítása számunkra az alkotó szellemi erők irányítási zavaroktól mentes lehetőségét jelentette. Így a többszintű, és irányú szakmai képzettség birtokában, az informatikai rendszerek kidolgozásában és üzemeltetésében szerzett sok éves tapasztalattal értünk el sikereket az informatika területén.

INFO-REX 3G Bt
Győr Leo Club
http://www.leo.gyor.hu/kezdo.htm

A LEO Clubok politikai és vallási ideológiától mentes, karitatív ifjusági társaságok, amelyek részei a Lions Clubs International nevű jószolgálati világszervezetnek. A klubok tagjai 14 és 28 év közötti közép- és főiskolások, egyetemisták és pályakezdők, akik szabadidejük egy részét szívesen áldozzák jószolgálati tevékenységre.

Győr Leo Club
REFLEX Környezetvédő Egyesület
http://www.reflex.gyor.hu/

1987-ben alapították. Székhelye Győr. Alapító tagjai közül többen a hivata-los környezetvédelmi hatóságnál, a helyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságnál szereztek tapasztalatokat.

REFLEX Környezetvédő Egyesület
Győr Első Lions Club
http://www.lions.gyor.hu/

A Győr Első Lions Club megalakításának gondolata Michelle Lipani a portogruaroi Lions Club egyik tagjának fejében született meg 1990-ben.

Győr Első Lions Club
Szigethy Attila
http://www.hontar.hu/szulott/szalai.htm

1957. augusztus 12-én öngyilkos lett Szigethy Attila, az 1956-os forradalom és szabadságharc Gyõr-Sopron megyei vezetõje, a forradalom legjelentõsebb vidéki szervének, a Dunántúli Nemzeti Tanácsnak az elnöke.

Szigethy Attila
Koppány Attila festőművész munkái
http://www.art-koppany.sze.hu/

Koppány Attila festőművész (Enying 1947. február 25.) diákéveit Székesfehérvárott töltötte. Képzőművészeti körökben és szabadiskolákban ismerkedett meg a festészet és a grafika technikáival és az alkotás alapvető folyamataival.

Koppány Attila festőművész munkái
Pusztai Csaba festőművész
http://www.pusztaicsaba.fw.hu/

Az általános iskola elvégzése után 1994-ben érettségiztem a Győri Balett és Vizuális Szakközépiskolában. Még ez évben felvettek Budapestre a Képzőművészeti Főiskola Képgrafika szakára. Tanulóéveim alatt három egyéni kiállításom volt . Kettő a győri Petőfi Sándor Művelődési központban, a harmadik Budapesten a Hidegkuti-Galériában. 1999-ben kaptam meg művész és tanári diplomámat.

Pusztai Csaba festőművész
Kőnig László
http://www.konigart.hu/

Gyermekkorom óta két szenvedély tölti ki mindennapjaimat: sporttal és képzőművészettel foglalkozom. Ez utóbbin belül a grafika és a festészet áll hozzám különösen közel.

Kőnig László
Sarokház Ingatlanügynökség
http://www.sarokhazingatlan.hu/

Sarokház Ingatlanügynökség hivatalos honlapja. Lakás, telek, nyaraló...

Sarokház Ingatlanügynökség
Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium
http://www.jedlik.eu/index.php?mkt=iskolank&alm=0

A fennállásának 102. évfordulóját ünneplő intézmény egész története alatt sikerrel szolgálta Győr városának és környékének iparát. Iskolánk megalapításától kezdve az iparoktatás fellegvárának számít. Sok kiváló szakember került ki az iskolánkból.

Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium
Kék Duna Info
http://www.kekduna.hu/

Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megye piacán évekig hiányzott egy olyan nyomtatott hirdetési médium, mely színvonalas megjelenési lehetőséget biztosított volna a hirdetők számára az egész megye területén. Ez az igény hívta életre 2000-ben a KÉK DUNA INFO ingyenes terjesztésű hirdetési újságot, mely hetente 150.000* példányban jelenik meg a megyékben lévő településeken.

Kék Duna Info
Félhordó Borozó
http://felhordoborozo.uni.hu/

A Félhordó borozó jelen formájában, 1996. november 1. óta működik. A választék folyamatosan bővül, változik. Mindíg az igényekhez képest. Kivétel a borok! Amit nagy megelégedésre azóta is a zánkai Móró pincészetből hozatunk. Az egység élete változatos képet mutatott ezidáig, s gondolom fog ezután is.

Félhordó Borozó
Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár
http://www.kkmk.hu/

A megyei könyvtár másik jogelődje az 1949. június 20-án megalapított Győri Körzeti Könyvtár volt, mely előbb Győr megye, majd 1950. március 15-től az ekkor létrehozott Győr-Sopron megye egész területén szervezte a népkönyvtárakat. 1951 májusától - a Soproni Körzeti Könyvtár megalakulásától - a győri, a téti és a mosonmagyaróvári járás területére terjedt ki a Győri Körzeti Könyvtár munkája.

Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár
Szent József Leánykollégium
http://www.szervitakollegium.hu/

A Szent József Leánykollégiumot a Szervita Novérek alapították melynek fenntartásáról is ok gondoskodnak.

Szent József Leánykollégium
Hungaro-Dalton Egyesület
http://www.hungaro-dalton.hu/index.html

Egyesületünk megalakulásának előzménye az az 1991-ben indult a Győr Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet és a CERNET között létrejött projekt, amely lehetőséget adott a Győr, Bécs, Pozsony és Brno közötti, reformpedagógiával, elsősorban a Dalton-tervvel kapcsolatos tapasztalat cserére, tanári mobilitásra és továbbképzésekre.

Hungaro-Dalton Egyesület
Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskola és Óvoda
http://www.gardonyi-gyor.hu/

Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskola és Óvoda hivatalos honlapja. Oktatás, képek, versenyek.

Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskola és Óvoda
Lurkó Alapítvány
http://www.lurkoalapitvany.hu/fooldal.html

A Lurkó Győri Kórház Gyermek Osztályért Alapítvány 2002 novemberében alakult.

Lurkó Alapítvány
MediaArt
http://www.mediaart.hu/

Foglalkozunk honlapkészítéssel és a weboldalak működtetésével kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával.

MediaArt
InfoRábaköz
http://www.inforabakoz.hu/?base=aprohirdetes&style=orange

InfoRábaköz Apróhirdetés apró. Több mint 600 apróhirdetés az adatbázisban.

InfoRábaköz
Evezés
http://www.gyorievezes.hu/

A Győri Torna és Evezős Egylet (GYTEE) hivatalos jogutódja és fő szponzora a Rába ETO lett. Az 1960-as évek elején gazdaságilag erősödő Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Édukövizig) a tevékenységéhez közel álló sportágak finanszírozását, illetve szakosztályok létrehozását tervezte. Ez év őszén alakult meg a Medosz SK, amiből aztán a Vízügy SE lett. 1986-ban a Rába gazdasági okokra hivatkozva megvált az evezős sporttól, és így kerül át az akkori Édukövizig-hez és vette fel a Győri Vízügy SE nevet. Az 1990-es évek további változásokat hoztak. A szponzoroknak és a létesítményt fenntartó Vízügyi Igazgatóságnak köszönhető, hogy fenn tudott maradni az evezős sport Győrben.

Evezés
Lívia Szabóság Győr
http://liviaszabosag.hu/

Lívia Szabóság Győrben. Kosztüm, blézer, nadrág, ruha, Atilla öltözet, blúz, formaruha, egyenruha készítése.

Lívia Szabóság Győr
Műköröm - Győr-Moson-Sopron megyében
http://www.mukorom.org/gyor-moson-sopron-8

A mukorom.org honlapon megtalálhatod Magyarország szinte valamennyi műkörömépítőjét, szalonját, műkörömépítő alapanyagát, illetve értesülhetsz a legfrissebb tanfolyamokról, hírekről is. Megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb műkörömépítőt is, aki akár egy karnyújtásnyira is lehet tőled. A keresést könnyíti, hogy megyénként, városonként, kerületenként is kutathatsz. A térképen számos műkörmös és szalon fel van tüntetve az adott régióban az elérhetőségeikkel együtt (utca, ház- és telefonszám) így könnyebben találhatsz rájuk.

Műköröm - Győr-Moson-Sopron megyében
Boros Passzívház Kft. - Passzívházban otthon vagyunk
http://passzivhazepito.hu

Boros Passzívház a minősített passzívházak tapasztalt kivitelezője. A passzívházak komfortjának és takarékosságának titka, az épületfizika legújabb eredményeire alapozott tudatos energetikai tervezés, a kiváló hőhídmentes épületszerkezetek, a korszerű nyílászárók és a hőcserélős szellőztető berendezés finoman összehangolt rendszere, valamint a tervszerű, precíz, ellenőrzött kivitelezés. A passzívházakat télen elsősorban a nap fűti, nyáron a kellő árnyékolás hűti. Ezzel ellentétben a hagyományos épületeink vagy magasabb komfortot nyújtanak, vagy takarékosabban üzemelnek, a kettőt egyszerre képtelenek biztosítani. A passzívházakban üzemelő hővisszanyerős, szellőztető rendszer éjjel-nappal friss és egészséges levegőt biztosít.

Boros Passzívház Kft. - Passzívházban otthon vagyunk
Állásra vágyik Győrben? Katt ide!
http://www.workania.hu/allas/gyor/

Állásra vágyik Győrben? A workania.hu weboldal egybeszedte Győr állás lehetőségeit és rendszerezte, hogy Ön minél könnyebben megtalálja az Önnek legtesthezállóbb állásajánlatot. A Workania.hu segít CV-je megcsinálásában. Ha győri munkaerő után kutat, oldalunk abban is segíthet! A győri álláshirdetéseket minden nap sok ezer álláskereső látja.

Állásra vágyik Győrben? Katt ide!
Milyen állások jellemzők Győrre?
http://karrierista.blog.hu/2013/12/06/az_allaskeresok_eselyei_gyor

Győrben és máshol egyaránt találhatók betöltésre váró munkahelyek. Az állás megtalálása és elnyerése azonban problémásabb lehet, mint maga az elvégezendő munka. Az állásinterjú még egy karrierista számára is tartogathat nehézségeket, de az álommunka elnyerése is okozhat gondot. Az oldalon pontosabban is megismerkedhet a győri álláskeresés esélyeivel.

Milyen állások jellemzők Győrre?
Győr története az arany háromszög tükrében
http://www.tagione.hu/hun/arany3szog.htm

A korai középkorban a városok együttműködése még kezdetleges volt, többnyire kimerült a kereskedelem és az ezzel összefüggő iparágak kapcsolataiban. A céhek kötelezték a legényeket, hogy vándoroljanak és a szakmát több hasonló műhelyben sajátítsák el, egyúttal nyelvismeretre is szert tettek. A három város: Bécs, Győr, Pozsony együttműködése jóval később, a Habsburg birodalmon belül bontakozott ki.

Győr története az arany háromszög tükrében
Győri állás lehetőségek a Profession állásportálon
http://www.profession.hu/allasok/gyor/1,0,31,0,0,9000

Győr hazánk egyik leginkább fejlődő ipari területeként ismert, így nem is meglepő, hogy manapság a mérnök végzettségű frissdiplomások és tapasztalt szakemberek is Nyugat Magyarország egyik központja felé veszik az irányt munkavállalás végett. A profession küldetése, hogy a legjobb győri állásokat kínálja az álláskeresők számára nap mint nap, így biztosítva az ígéretes karrierlehetőségeket. Stratégiai partnerünk a város kulcsfontosságú gyáregysége is, ebből kifolyólag számos győri állást találnak meg a munkavállalók a Profession.hu-n!

Győri állás lehetőségek a Profession állásportálon
Mikulás Alapítvány
http://www.mikulasbirodalom.hu/

A győri Mikulás 1988 -óta szerez örömet és segít a gyerekeknek.

Mikulás Alapítvány
Mentésügyi Alapítvány
http://mentesugyialapitvany.shp.hu/hpc/web.php?a=mentesugyialapitvany

Győr-Moson-Sopron megyében a mentés szervezés és mentéstudomány művelésének és fejlesztésének támogatása. Az alapítvány e tevékenységét az Országos Mentőszolgálat Győr-Moson-Sopron Megyei Mentőszervezetének munkáját segítve, a szervezet, ill. az (országos) mentésügy közvetlen támogatásával kívánja végezni.

Mentésügyi Alapítvány
Gyökerek Jóléti Szolgálat Alapítvány
http://www.gyokerek.gyor.hu/

Alapítók: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Családsegítő Szolgálat...

Gyökerek Jóléti Szolgálat Alapítvány
Hondaflick
http://www.hondaflick.hu/

A Honda a világon eddig több mint 10 millió belső égésű motort gyártott.

Hondaflick
Porsche
http://www.porschegyor.hu/

Hírek, kereskedés, ügyfélszolgálat, finanszírozás, csapat, állásbörze.

Porsche
Csõ - Lavina Kft
http://www.cso-lavina.hu/

A Csõ - Lavina kft. vas-mûszaki árú kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozás. Vállalkozásunk 1996 évben alakult Kft formájában. A vállalkozás Gyõr Városában mûködik, 2400 négyzetméter alapterületû, korszerû környezetben.

Csõ - Lavina Kft
Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft
http://www.szabobelsoepiteszet.hu/

Festés, mázolás, tapétázás, glettelés, gépi glettelés, díszítőfestés, üvegszövet tapéta, szövettapéta, bambusztapéta, vinyl tapéta, antikolás, márványozás, rusztikus felületképzés, lazúrozás, homlokzatszigetelés, hőszigetelés, dryvit rendszer, panelszigetelés, homlokzatfestés, felületképzés, betonfesték, betonlazúr, színvakolat, homlokzati munkák, homlokzati hőszigetelés.

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft
Házcentrum
http://www.hazcentrumkft.hu/

A HÁZCENTRUM Építőipari és Ingatlanforgalmazó Kft. 2002. májusában alakult családi vállalkozásként. Tevékenységünk fő profilja a magasépítési generál-kivitelezés.

Házcentrum
Síküveg Kft
http://www.sikuveg.hu/

A Síküveg Kft. jogelődje 2000 őszén alakult meg, Győr mellett. A cég kezdetben kizárólag táblaüveg kereskedelemmel foglalkozott, majd mindinkább az üveg továbbfeldolgozása felé vette az irányt. Modern gépparkjával magas minőséget képes produkálni, cégek és magánszemélyek részére.

Síküveg Kft
Laguna Fürdőszobaszalonok
http://www.lagunafurdoszoba.hu/

Üzleteink, termékek, kiszállítás, kivitelezés, kapcsolat, újdonságok.

Laguna Fürdőszobaszalonok
Y-YTONG Márkakereskedés és Mérnökiroda Kft
http://www.y-ytong.hu/

Irodánk közel két évtizede látja el a Xella Magyarország Építőanyagipari Kft., illetve elődei magas színvonalú gyártmányainak, az YTONG falazóelemek, Silka mészhomok téglák és a hozzájuk tartozó kiegészítő termékek márkaképviseletét Győrben, Győr-Moson-Sopron megyében és a Nyugati régióban.

Y-YTONG Márkakereskedés és Mérnökiroda Kft
Vald-Ing Építőipari Kft
http://www.vald-ing.hu/

A Vald-Ing Építőipari Kft. fő tevékenységi köre a teljeskörű szolgáltatás nyújtása a családi házak tervezésétől, a kulcsrakész kivitelezéséig.

Vald-Ing Építőipari Kft
Nordland Uszodatechnika Kft
http://www.nordland.hu/

Társaságunk vízkezelő és uszodatechnikai berendezések, kiegészítők, valamint Wellnes termékek tervezésével, for- galmazásával, kivitelezésével és szervizelésével foglalkozik.

Nordland Uszodatechnika Kft
INFO-REX 3G Bt
http://inforex3g.hu/

Cégünket 1995-ben hoztuk létre mint családi vállalkozást. A társaság alapítása számunkra az alkotó szellemi erők irányítási zavaroktól mentes lehetőségét jelentette. Így a többszintű, és irányú szakmai képzettség birtokában, az informatikai rendszerek kidolgozásában és üzemeltetésében szerzett sok éves tapasztalattal értünk el sikereket az informatika területén.

INFO-REX 3G Bt
Győr Leo Club
http://www.leo.gyor.hu/kezdo.htm

A LEO Clubok politikai és vallási ideológiától mentes, karitatív ifjusági társaságok, amelyek részei a Lions Clubs International nevű jószolgálati világszervezetnek. A klubok tagjai 14 és 28 év közötti közép- és főiskolások, egyetemisták és pályakezdők, akik szabadidejük egy részét szívesen áldozzák jószolgálati tevékenységre.

Győr Leo Club
REFLEX Környezetvédő Egyesület
http://www.reflex.gyor.hu/

1987-ben alapították. Székhelye Győr. Alapító tagjai közül többen a hivata-los környezetvédelmi hatóságnál, a helyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságnál szereztek tapasztalatokat.

REFLEX Környezetvédő Egyesület
Győr Első Lions Club
http://www.lions.gyor.hu/

A Győr Első Lions Club megalakításának gondolata Michelle Lipani a portogruaroi Lions Club egyik tagjának fejében született meg 1990-ben.

Győr Első Lions Club
Szigethy Attila
http://www.hontar.hu/szulott/szalai.htm

1957. augusztus 12-én öngyilkos lett Szigethy Attila, az 1956-os forradalom és szabadságharc Gyõr-Sopron megyei vezetõje, a forradalom legjelentõsebb vidéki szervének, a Dunántúli Nemzeti Tanácsnak az elnöke.

Szigethy Attila
Koppány Attila festőművész munkái
http://www.art-koppany.sze.hu/

Koppány Attila festőművész (Enying 1947. február 25.) diákéveit Székesfehérvárott töltötte. Képzőművészeti körökben és szabadiskolákban ismerkedett meg a festészet és a grafika technikáival és az alkotás alapvető folyamataival.

Koppány Attila festőművész munkái
Pusztai Csaba festőművész
http://www.pusztaicsaba.fw.hu/

Az általános iskola elvégzése után 1994-ben érettségiztem a Győri Balett és Vizuális Szakközépiskolában. Még ez évben felvettek Budapestre a Képzőművészeti Főiskola Képgrafika szakára. Tanulóéveim alatt három egyéni kiállításom volt . Kettő a győri Petőfi Sándor Művelődési központban, a harmadik Budapesten a Hidegkuti-Galériában. 1999-ben kaptam meg művész és tanári diplomámat.

Pusztai Csaba festőművész
Kőnig László
http://www.konigart.hu/

Gyermekkorom óta két szenvedély tölti ki mindennapjaimat: sporttal és képzőművészettel foglalkozom. Ez utóbbin belül a grafika és a festészet áll hozzám különösen közel.

Kőnig László
Sarokház Ingatlanügynökség
http://www.sarokhazingatlan.hu/

Sarokház Ingatlanügynökség hivatalos honlapja. Lakás, telek, nyaraló...

Sarokház Ingatlanügynökség
Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium
http://www.jedlik.eu/index.php?mkt=iskolank&alm=0

A fennállásának 102. évfordulóját ünneplő intézmény egész története alatt sikerrel szolgálta Győr városának és környékének iparát. Iskolánk megalapításától kezdve az iparoktatás fellegvárának számít. Sok kiváló szakember került ki az iskolánkból.

Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium
Kék Duna Info
http://www.kekduna.hu/

Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megye piacán évekig hiányzott egy olyan nyomtatott hirdetési médium, mely színvonalas megjelenési lehetőséget biztosított volna a hirdetők számára az egész megye területén. Ez az igény hívta életre 2000-ben a KÉK DUNA INFO ingyenes terjesztésű hirdetési újságot, mely hetente 150.000* példányban jelenik meg a megyékben lévő településeken.

Kék Duna Info
Félhordó Borozó
http://felhordoborozo.uni.hu/

A Félhordó borozó jelen formájában, 1996. november 1. óta működik. A választék folyamatosan bővül, változik. Mindíg az igényekhez képest. Kivétel a borok! Amit nagy megelégedésre azóta is a zánkai Móró pincészetből hozatunk. Az egység élete változatos képet mutatott ezidáig, s gondolom fog ezután is.

Félhordó Borozó
Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár
http://www.kkmk.hu/

A megyei könyvtár másik jogelődje az 1949. június 20-án megalapított Győri Körzeti Könyvtár volt, mely előbb Győr megye, majd 1950. március 15-től az ekkor létrehozott Győr-Sopron megye egész területén szervezte a népkönyvtárakat. 1951 májusától - a Soproni Körzeti Könyvtár megalakulásától - a győri, a téti és a mosonmagyaróvári járás területére terjedt ki a Győri Körzeti Könyvtár munkája.

Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár
Szent József Leánykollégium
http://www.szervitakollegium.hu/

A Szent József Leánykollégiumot a Szervita Novérek alapították melynek fenntartásáról is ok gondoskodnak.

Szent József Leánykollégium
Hungaro-Dalton Egyesület
http://www.hungaro-dalton.hu/index.html

Egyesületünk megalakulásának előzménye az az 1991-ben indult a Győr Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet és a CERNET között létrejött projekt, amely lehetőséget adott a Győr, Bécs, Pozsony és Brno közötti, reformpedagógiával, elsősorban a Dalton-tervvel kapcsolatos tapasztalat cserére, tanári mobilitásra és továbbképzésekre.

Hungaro-Dalton Egyesület
Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskola és Óvoda
http://www.gardonyi-gyor.hu/

Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskola és Óvoda hivatalos honlapja. Oktatás, képek, versenyek.

Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskola és Óvoda
Lurkó Alapítvány
http://www.lurkoalapitvany.hu/fooldal.html

A Lurkó Győri Kórház Gyermek Osztályért Alapítvány 2002 novemberében alakult.

Lurkó Alapítvány
MediaArt
http://www.mediaart.hu/

Foglalkozunk honlapkészítéssel és a weboldalak működtetésével kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával.

MediaArt
InfoRábaköz
http://www.inforabakoz.hu/?base=aprohirdetes&style=orange

InfoRábaköz Apróhirdetés apró. Több mint 600 apróhirdetés az adatbázisban.

InfoRábaköz
Evezés
http://www.gyorievezes.hu/

A Győri Torna és Evezős Egylet (GYTEE) hivatalos jogutódja és fő szponzora a Rába ETO lett. Az 1960-as évek elején gazdaságilag erősödő Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Édukövizig) a tevékenységéhez közel álló sportágak finanszírozását, illetve szakosztályok létrehozását tervezte. Ez év őszén alakult meg a Medosz SK, amiből aztán a Vízügy SE lett. 1986-ban a Rába gazdasági okokra hivatkozva megvált az evezős sporttól, és így kerül át az akkori Édukövizig-hez és vette fel a Győri Vízügy SE nevet. Az 1990-es évek további változásokat hoztak. A szponzoroknak és a létesítményt fenntartó Vízügyi Igazgatóságnak köszönhető, hogy fenn tudott maradni az evezős sport Győrben.

Evezés
Lívia Szabóság Győr
http://liviaszabosag.hu/

Lívia Szabóság Győrben. Kosztüm, blézer, nadrág, ruha, Atilla öltözet, blúz, formaruha, egyenruha készítése.

Lívia Szabóság Győr
Műköröm - Győr-Moson-Sopron megyében
http://www.mukorom.org/gyor-moson-sopron-8

A mukorom.org honlapon megtalálhatod Magyarország szinte valamennyi műkörömépítőjét, szalonját, műkörömépítő alapanyagát, illetve értesülhetsz a legfrissebb tanfolyamokról, hírekről is. Megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb műkörömépítőt is, aki akár egy karnyújtásnyira is lehet tőled. A keresést könnyíti, hogy megyénként, városonként, kerületenként is kutathatsz. A térképen számos műkörmös és szalon fel van tüntetve az adott régióban az elérhetőségeikkel együtt (utca, ház- és telefonszám) így könnyebben találhatsz rájuk.

Műköröm - Győr-Moson-Sopron megyében
Boros Passzívház Kft. - Passzívházban otthon vagyunk
http://passzivhazepito.hu

Boros Passzívház a minősített passzívházak tapasztalt kivitelezője. A passzívházak komfortjának és takarékosságának titka, az épületfizika legújabb eredményeire alapozott tudatos energetikai tervezés, a kiváló hőhídmentes épületszerkezetek, a korszerű nyílászárók és a hőcserélős szellőztető berendezés finoman összehangolt rendszere, valamint a tervszerű, precíz, ellenőrzött kivitelezés. A passzívházakat télen elsősorban a nap fűti, nyáron a kellő árnyékolás hűti. Ezzel ellentétben a hagyományos épületeink vagy magasabb komfortot nyújtanak, vagy takarékosabban üzemelnek, a kettőt egyszerre képtelenek biztosítani. A passzívházakban üzemelő hővisszanyerős, szellőztető rendszer éjjel-nappal friss és egészséges levegőt biztosít.

Boros Passzívház Kft. - Passzívházban otthon vagyunk
Állásra vágyik Győrben? Katt ide!
http://www.workania.hu/allas/gyor/

Állásra vágyik Győrben? A workania.hu weboldal egybeszedte Győr állás lehetőségeit és rendszerezte, hogy Ön minél könnyebben megtalálja az Önnek legtesthezállóbb állásajánlatot. A Workania.hu segít CV-je megcsinálásában. Ha győri munkaerő után kutat, oldalunk abban is segíthet! A győri álláshirdetéseket minden nap sok ezer álláskereső látja.

Állásra vágyik Győrben? Katt ide!
Milyen állások jellemzők Győrre?
http://karrierista.blog.hu/2013/12/06/az_allaskeresok_eselyei_gyor

Győrben és máshol egyaránt találhatók betöltésre váró munkahelyek. Az állás megtalálása és elnyerése azonban problémásabb lehet, mint maga az elvégezendő munka. Az állásinterjú még egy karrierista számára is tartogathat nehézségeket, de az álommunka elnyerése is okozhat gondot. Az oldalon pontosabban is megismerkedhet a győri álláskeresés esélyeivel.

Milyen állások jellemzők Győrre?
Győr története az arany háromszög tükrében
http://www.tagione.hu/hun/arany3szog.htm

A korai középkorban a városok együttműködése még kezdetleges volt, többnyire kimerült a kereskedelem és az ezzel összefüggő iparágak kapcsolataiban. A céhek kötelezték a legényeket, hogy vándoroljanak és a szakmát több hasonló műhelyben sajátítsák el, egyúttal nyelvismeretre is szert tettek. A három város: Bécs, Győr, Pozsony együttműködése jóval később, a Habsburg birodalmon belül bontakozott ki.

Győr története az arany háromszög tükrében
Győri állás lehetőségek a Profession állásportálon
http://www.profession.hu/allasok/gyor/1,0,31,0,0,9000

Győr hazánk egyik leginkább fejlődő ipari területeként ismert, így nem is meglepő, hogy manapság a mérnök végzettségű frissdiplomások és tapasztalt szakemberek is Nyugat Magyarország egyik központja felé veszik az irányt munkavállalás végett. A profession küldetése, hogy a legjobb győri állásokat kínálja az álláskeresők számára nap mint nap, így biztosítva az ígéretes karrierlehetőségeket. Stratégiai partnerünk a város kulcsfontosságú gyáregysége is, ebből kifolyólag számos győri állást találnak meg a munkavállalók a Profession.hu-n!

Győri állás lehetőségek a Profession állásportálon
Mikulás Alapítvány
http://www.mikulasbirodalom.hu/

A győri Mikulás 1988 -óta szerez örömet és segít a gyerekeknek.

Mikulás Alapítvány
Mentésügyi Alapítvány
http://mentesugyialapitvany.shp.hu/hpc/web.php?a=mentesugyialapitvany

Győr-Moson-Sopron megyében a mentés szervezés és mentéstudomány művelésének és fejlesztésének támogatása. Az alapítvány e tevékenységét az Országos Mentőszolgálat Győr-Moson-Sopron Megyei Mentőszervezetének munkáját segítve, a szervezet, ill. az (országos) mentésügy közvetlen támogatásával kívánja végezni.

Mentésügyi Alapítvány
Gyökerek Jóléti Szolgálat Alapítvány
http://www.gyokerek.gyor.hu/

Alapítók: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Családsegítő Szolgálat...

Gyökerek Jóléti Szolgálat Alapítvány
Hondaflick
http://www.hondaflick.hu/

A Honda a világon eddig több mint 10 millió belső égésű motort gyártott.

Hondaflick
Porsche
http://www.porschegyor.hu/

Hírek, kereskedés, ügyfélszolgálat, finanszírozás, csapat, állásbörze.

Porsche
Csõ - Lavina Kft
http://www.cso-lavina.hu/

A Csõ - Lavina kft. vas-mûszaki árú kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozás. Vállalkozásunk 1996 évben alakult Kft formájában. A vállalkozás Gyõr Városában mûködik, 2400 négyzetméter alapterületû, korszerû környezetben.

Csõ - Lavina Kft
Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft
http://www.szabobelsoepiteszet.hu/

Festés, mázolás, tapétázás, glettelés, gépi glettelés, díszítőfestés, üvegszövet tapéta, szövettapéta, bambusztapéta, vinyl tapéta, antikolás, márványozás, rusztikus felületképzés, lazúrozás, homlokzatszigetelés, hőszigetelés, dryvit rendszer, panelszigetelés, homlokzatfestés, felületképzés, betonfesték, betonlazúr, színvakolat, homlokzati munkák, homlokzati hőszigetelés.

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft
Házcentrum
http://www.hazcentrumkft.hu/

A HÁZCENTRUM Építőipari és Ingatlanforgalmazó Kft. 2002. májusában alakult családi vállalkozásként. Tevékenységünk fő profilja a magasépítési generál-kivitelezés.

Házcentrum
Síküveg Kft
http://www.sikuveg.hu/

A Síküveg Kft. jogelődje 2000 őszén alakult meg, Győr mellett. A cég kezdetben kizárólag táblaüveg kereskedelemmel foglalkozott, majd mindinkább az üveg továbbfeldolgozása felé vette az irányt. Modern gépparkjával magas minőséget képes produkálni, cégek és magánszemélyek részére.

Síküveg Kft
Laguna Fürdőszobaszalonok
http://www.lagunafurdoszoba.hu/

Üzleteink, termékek, kiszállítás, kivitelezés, kapcsolat, újdonságok.

Laguna Fürdőszobaszalonok
Hirdetések
Oldal leírása
gyor.wyw.hu: Győr katalógus. Győri információk. Utazás, szórakozás, látnivalók, kultúra. Étterem, iskolák, hotel, cégek, vendéglátóhelyek.
Gyűjteményünkben 355 válogatott Győr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 355 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8212