Győri sport, sportklub, sportegyesület > Győr - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Győri sport, sportklub, sportegyesület > 11 weboldal. Kategória leírása: Győr város sportélete. Híres sportolók honlapjai. Labdarúgás, kézilabda, Siklóernyős Sportegyesület, Győri Vízisport Egyesület...

gyor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Evezés
http://www.gyorievezes.hu/

A Győri Torna és Evezős Egylet (GYTEE) hivatalos jogutódja és fő szponzora a Rába ETO lett. Az 1960-as évek elején gazdaságilag erősödő Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Édukövizig) a tevékenységéhez közel álló sportágak finanszírozását, illetve szakosztályok létrehozását tervezte. Ez év őszén alakult meg a Medosz SK, amiből aztán a Vízügy SE lett. 1986-ban a Rába gazdasági okokra hivatkozva megvált az evezős sporttól, és így kerül át az akkori Édukövizig-hez és vette fel a Győri Vízügy SE nevet. Az 1990-es évek további változásokat hoztak. A szponzoroknak és a létesítményt fenntartó Vízügyi Igazgatóságnak köszönhető, hogy fenn tudott maradni az evezős sport Győrben.

Evezés
Seat Foton
http://www.gyorikosar.hu/

Seat Foton Győr Női Kosárlabda Klub hivatalos honlapja. Támogatók, klub, felnőtt csapat.

Seat Foton
Shaolin Kung Fu Egyesület
http://www.kisalfoldikungfu.hu/

Archivum. Iskolánk. Eredményeink. Galéria. Támogatók...

Shaolin Kung Fu Egyesület
Győri ETO KC
http://www.gyorietokc.hu/

A kézilabda az 1940-es évek második feléig szinte ismeretlen volt hazánkban. A sportág először Budapesten eresztett gyökeret, majd a lelkes fővárosi kézilabdázók kezdték járni az ország nagyobb városait, hogy vidéken is csapatokat szervezzenek. Győrbe Földesi Károly jutott el, és néhány hónap múlva az ETO már a híres budapesti Tattersaalban játszott "kézifoci" mérkőzést. A bemutatkozás nem volt ugyan túl sikeres (25:6 arányú vereség lett a vége a Magyar Pamuttal szemben), azonban a sportág Győrben is elindult hódító útjára.

Győri ETO KC
25 éve lett bajnok az ETO
http://www.polcshop.hu/catalog.php?a=view&b=list&p=1&sort=&subgrp=47&id=525

25 éve lett először bajnok a Rába ETO! 2007. szeptember 22-én (szombaton) az 1982/83 és az 1983/84-es Nemzeti Bajnokság I. osztályában aranyérmet nyert csapat tagjai és vezetői tiszteletére jubileumi gálát szerveznek.

25 éve lett bajnok az ETO
teke-dartsclub.hu
http://www.teke-dartsclub.hu/

4 sávos automata tekepályánkon, ping pong termünkben, darts termünkben. ... Dittrich Brothers Kft.

teke-dartsclub.hu
Pirik Farm Lovarda és Sport Klub
http://www.pirikfarm.hu/

A Pirik Farm Lovarda és Sport Klub Győrtől keletre, az autópályától jobbra, az 1-es úton a károlyházi kikötőjével szemben épült. Szomszédságunkban 300 hektáros Tájvédelmi Körzet található, ami kitűnő tereplovaglásra ad lehetőséget.

Pirik Farm Lovarda és Sport Klub
Leung Ting Wing Tsun kung fu
http://wtgyor.hu/

A Wing Tsun kung fu egy ősi kínai harcművészet, melyet egy apácanő hozott létre több száz évvel ezelőtt. A kung fu-nak több száz ága létezik, de a Wing Tsun az egyetlen, melyet nő alapított. Az apácanő, Ng Mui az évek múlásával jött rá arra, hogy az általa addig gyakorolt stílust csak fiatal korában tudta hatékonyan használni, s ahogy öregszik, úgy csökken az esélye annak, hogy egy nála fiatalabb, erősebb, főleg férfi ellen is meg tudja védeni magát.

Leung Ting Wing Tsun kung fu
Ars ensis kardvívó iskola
http://www.arsensis.hu

Az Ars Ensis Lovagi Kör és Kardvívó Iskola non-profit Egyesület középkori európai harcművészetek, pl a hosszúkard vívás oktatásával és kutatásával foglalkozik. Az egyesület számos edzést tart az országban: Győrben, Budapesten, Szegeden és Nagykanizsán. Győrben indult elsőként junior oktatás is, amelyre 8 éves kortól lehet jelentkezni.

Ars ensis kardvívó iskola
Sharks
http://www.sharks.hu/

Magyarországon harmadikként, a Budapest Wolves és a Debrecen Gladiators után megalakult a Győr Sharks Amerikai Futball Sport Egyesület. Az első edzések 2004. októberében voltak, hivatalos egyesületként 2005. május 12-e óta működünk. Második csapatunk, a Győr White Sharks 2006 nyarán alakult.

Sharks
Röplabda
http://www.fw.hu/szfsc/

A Széchenyi Fõiskolai Sport Club 1973-ban alakult, azzal a céllal, hogy lehetõséget biztosítson a szakosztályok számára a különbözõ szintû bajnoságokban való részvételre.A röplabda szakosztály 1978 januárjában alakult, azóta az NB II. Nyugati csoportjában szerepel. A legjobb eredményét az 1999/2000-es idényben érte el, ekkor ezüstérmet szerzett a csapat.

Röplabda
Hirdetések
Oldal leírása
gyor.wyw.hu: Győr katalógus. Győri információk. Utazás, szórakozás, látnivalók, kultúra. Étterem, iskolák, hotel, cégek, vendéglátóhelyek.
Gyűjteményünkben 355 válogatott Győr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 355 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8212