Győri sport, sportklub, sportegyesület > Győr - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Győri sport, sportklub, sportegyesület > 11 weboldal. Kategória leírása: Győr város sportélete. Híres sportolók honlapjai. Labdarúgás, kézilabda, Siklóernyős Sportegyesület, Győri Vízisport Egyesület...

gyor.wyw.hu Rendezés: PageRank | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Evezés
Evezés
http://www.gyorievezes.hu/

A Győri Torna és Evezős Egylet (GYTEE) hivatalos jogutódja és fő szponzora a Rába ETO lett. Az 1960-as évek elején gazdaságilag erősödő Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Édukövizig) a tevékenységéhez közel álló sportágak finanszírozását, illetve szakosztályok létrehozását tervezte. Ez év őszén alakult meg a Medosz SK, amiből aztán a Vízügy SE lett. 1986-ban a Rába gazdasági okokra hivatkozva megvált az evezős sporttól, és így kerül át az akkori Édukövizig-hez és vette fel a Győri Vízügy SE nevet. Az 1990-es évek további változásokat hoztak. A szponzoroknak és a létesítményt fenntartó Vízügyi Igazgatóságnak köszönhető, hogy fenn tudott maradni az evezős sport Győrben.

www.gyorievezes.hu
Seat Foton
Seat Foton
http://www.gyorikosar.hu/

Seat Foton Győr Női Kosárlabda Klub hivatalos honlapja. Támogatók, klub, felnőtt csapat.

www.gyorikosar.hu
Shaolin Kung Fu Egyesület
Shaolin Kung Fu Egyesület
http://www.kisalfoldikungfu.hu/

Archivum. Iskolánk. Eredményeink. Galéria. Támogatók...

www.kisalfoldikungfu.hu
Győri ETO KC
Győri ETO KC
http://www.gyorietokc.hu/

A kézilabda az 1940-es évek második feléig szinte ismeretlen volt hazánkban. A sportág először Budapesten eresztett gyökeret, majd a lelkes fővárosi kézilabdázók kezdték járni az ország nagyobb városait, hogy vidéken is csapatokat szervezzenek. Győrbe Földesi Károly jutott el, és néhány hónap múlva az ETO már a híres budapesti Tattersaalban játszott "kézifoci" mérkőzést. A bemutatkozás nem volt ugyan túl sikeres (25:6 arányú vereség lett a vége a Magyar Pamuttal szemben), azonban a sportág Győrben is elindult hódító útjára.

www.gyorietokc.hu
25 éve lett bajnok az ETO
25 éve lett bajnok az ETO
http://www.polcshop.hu/catalog.php?a=view&b=list&p=1&sort=&subgrp=47&id=525

25 éve lett először bajnok a Rába ETO! 2007. szeptember 22-én (szombaton) az 1982/83 és az 1983/84-es Nemzeti Bajnokság I. osztályában aranyérmet nyert csapat tagjai és vezetői tiszteletére jubileumi gálát szerveznek.

www.polcshop.hu
teke-dartsclub.hu
teke-dartsclub.hu
http://www.teke-dartsclub.hu/

4 sávos automata tekepályánkon, ping pong termünkben, darts termünkben. ... Dittrich Brothers Kft.

www.teke-dartsclub.hu
Pirik Farm Lovarda és Sport Klub
Pirik Farm Lovarda és Sport Klub
http://www.pirikfarm.hu/

A Pirik Farm Lovarda és Sport Klub Győrtől keletre, az autópályától jobbra, az 1-es úton a károlyházi kikötőjével szemben épült. Szomszédságunkban 300 hektáros Tájvédelmi Körzet található, ami kitűnő tereplovaglásra ad lehetőséget.

www.pirikfarm.hu
Leung Ting Wing Tsun kung fu
Leung Ting Wing Tsun kung fu
http://wtgyor.hu/

A Wing Tsun kung fu egy ősi kínai harcművészet, melyet egy apácanő hozott létre több száz évvel ezelőtt. A kung fu-nak több száz ága létezik, de a Wing Tsun az egyetlen, melyet nő alapított. Az apácanő, Ng Mui az évek múlásával jött rá arra, hogy az általa addig gyakorolt stílust csak fiatal korában tudta hatékonyan használni, s ahogy öregszik, úgy csökken az esélye annak, hogy egy nála fiatalabb, erősebb, főleg férfi ellen is meg tudja védeni magát.

wtgyor.hu
Ars ensis kardvívó iskola
Ars ensis kardvívó iskola
http://www.arsensis.hu

Az Ars Ensis Lovagi Kör és Kardvívó Iskola non-profit Egyesület középkori európai harcművészetek, pl a hosszúkard vívás oktatásával és kutatásával foglalkozik. Az egyesület számos edzést tart az országban: Győrben, Budapesten, Szegeden és Nagykanizsán. Győrben indult elsőként junior oktatás is, amelyre 8 éves kortól lehet jelentkezni.

www.arsensis.hu
Sharks
Sharks
http://www.sharks.hu/

Magyarországon harmadikként, a Budapest Wolves és a Debrecen Gladiators után megalakult a Győr Sharks Amerikai Futball Sport Egyesület. Az első edzések 2004. októberében voltak, hivatalos egyesületként 2005. május 12-e óta működünk. Második csapatunk, a Győr White Sharks 2006 nyarán alakult.

www.sharks.hu
Röplabda
Röplabda
http://www.fw.hu/szfsc/

A Széchenyi Fõiskolai Sport Club 1973-ban alakult, azzal a céllal, hogy lehetõséget biztosítson a szakosztályok számára a különbözõ szintû bajnoságokban való részvételre.A röplabda szakosztály 1978 januárjában alakult, azóta az NB II. Nyugati csoportjában szerepel. A legjobb eredményét az 1999/2000-es idényben érte el, ekkor ezüstérmet szerzett a csapat.

www.fw.hu
Oldal leírása
gyor.wyw.hu: Győr katalógus. Győri információk. Utazás, szórakozás, látnivalók, kultúra. Étterem, iskolák, hotel, cégek, vendéglátóhelyek.
Gyűjteményünkben 349 válogatott Győr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 349 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8166