Győri cégek, vállalkozások > Számítástechnika, informatika, számítógép > Győr - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Győri cégek, vállalkozások > Számítástechnika, informatika, számítógép > 17 weboldal. Kategória leírása: Győrben műkődő számítástechnikai cégek weblapjai. Számítógépek javítása, informatika, Notebook, Laptop...

gyor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
DVDGURU Győr, CD 49,- Ft-tól, DVD 58,- Ft-tól
http://dvdguru.uw.hu

DVDGURU Győr - CD-DVD-Memóriakártyák-Kiegészítők - Győr elsőszámú lemezszállítója ingyen házhoz viszi neked a lemezeket! CD-k 45 forinttól DVD-k 58 forinttól Memórakártyák 1.200 forinttól Lemezrendeléshez látogass el hozzánk, és rendelj online: http://dvdguru.uw.hu De a következő elérhetőségeken is leadhatod rendelésed: dvdguru@lajt.hu 06/20 229-3339 06/20 581-3995

DVDGURU Győr, CD 49,- Ft-tól, DVD 58,- Ft-tól
Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz
http://www.printanddisc.hu/

Győr elsőszámú tuning- modding kiskereskedése vagyunk, fő profilunk modding számítógépházak és az ehhez tartozó kiegészítők, tuning-modding termékek forgalmazása. Üzletünkben minden kezdő és extrém felhasználó megtalálhatja az igényeinek megfelelő modding kiegészítőket, számítógépházakat, nagy teljesítményű processzor és VGA hűtőket. Beszállító partnerünk lévén folyamatos a termékskála megújulása. Céljaink között szerepel, hogy minőségi és különleges termékeinkkel színt vigyünk a számítástechnika szürke világába.

Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz
Bit-Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Bt
http://www.bitbolt.hu/index.php?m=a

A Bit-Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Bt 1997-ben alakult Győrött, és nyitotta meg üzletét Bitbolt néven az Apáca utcában. Tulajdonosai magyar magánszemélyek.

Bit-Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Bt
Abakusz Kft
http://www.abakusz.hu/

Az Abakusz Kft küldetése, hogy minőségi megoldásokat adjon ügyfeleinek a világ vezető gyártóinak termékeivel és technológiáival, a jelenlegi és a jövőben várható igényeket is kielégítő rendszereket építsen és az ügyfél igényeihez legjobban illeszkedő szolgáltatásokat nyújtson.

Abakusz Kft
INFO-REX 3G Bt
http://inforex3g.hu/

Cégünket 1995-ben hoztuk létre mint családi vállalkozást. A társaság alapítása számunkra az alkotó szellemi erők irányítási zavaroktól mentes lehetőségét jelentette. Így a többszintű, és irányú szakmai képzettség birtokában, az informatikai rendszerek kidolgozásában és üzemeltetésében szerzett sok éves tapasztalattal értünk el sikereket az informatika területén.

INFO-REX 3G Bt
Prosper Szoftverház
http://www.prosper.hu/

A Prosper Szoftverházat 1991-ben magyar mérnökök és programtervező matematikusok alapították. Az első években a cég tevékenysége szinte kizárólag szoftverfejlesztésre korlátozódott, ami idővel kiteljesedett számítástechnikai tanácsadással (rendszerek kiépítése, üzemeltetése, karbantartása) és kereskedelemmel. A vevőkör kiszélesedése magával hozta egyre komplexebb feladatok megoldásának az igényét is, ami a tevékenységi kör és az alkalmazott módszertanok, technikák bővülését is jelentette.

Prosper Szoftverház
MediaArt
http://www.mediaart.hu/

Foglalkozunk honlapkészítéssel és a weboldalak működtetésével kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával.

MediaArt
LOGIC Hungária Kft
http://www.logic.co.hu/

A LOGIC Hungária Kft. 2003 márciusában alakult meg Győrben. Tulajdonosai magyar magánszemélyek.

LOGIC Hungária Kft
Chrome Ball
http://www.chromeball.com/

Győri cégünk az ország egész területén nyújt elsőrangú minőségű honlapkészítés és arculattervezés szolgáltatásokat, nyissa meg ön is üzletét nagyobb piac felé.

Chrome Ball
MRGO Szolgáltató Bt
http://www.mrgo.hu/

2000 év végén került bejegyzésre az MRGO Szolgáltató Bt.

MRGO Szolgáltató Bt
Mopi Bt
http://www.mopi.hu/

Magánszemélyeknél, kis- és középvállalkozásoknál vállalunk hálózati végpont kiépítést, üzemeltetést.

Mopi Bt
Studi-Soft Bt
http://www.studisoft.hu/

Cégünk 2000-ben, elsősorban oktatási profillal alakult. Ez a tevékenységi kör az évek során jelentősen megváltozott. Bár a mai napig is foglalkozunk felnőttoktatással, illetve annak szervezésével, fő tevékenységünk az informatikai szolgáltatások különböző területeire összpontosul.

Studi-Soft Bt
Kiss Honlapkészítés
http://kisshonlapkeszites.hu/

Honlapkészítés rövid határidővel cégek, egyéni vállalkozók, illetve magánszemélyek részére Győrben, és Győr környékén, valamint az ország egész területén. Önállóan módosítható honlapok, több nyelvű honlapok, webáruházak, webshopok készítése. Egyedi webdesign készítése, felhasználóbarát kialakítás, böngészőfüggetlen megjelenés, webes szabványoknak megfelelő honlapkészítés, mérsékelt árak.

Kiss Honlapkészítés
GNS Kft
http://www.gns.hu/

A GNS Kft. 1998-ban alapított, 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő társaság. Tevékenységünk először kizárólag informatikai szaktanácsadásból állt, mely mellé fokozatosan kereskedelem is társult. A cég sikeréhez elsősorban az Ügyfeleinkkel kialakított jó személyes kapcsolat, szolgáltatásaink és a forgalmazott eszközök kiváló minősége járult hozzá. Cégünk 2003. óta foglalkozik intelligens épület rendszerek fejlesztésével, kivitelezésével.

GNS Kft
Webjel Stúdió
http://www.webjel.hu/

A Webjel Stúdió honlap készítéssel és internetes alkalmazás-fejlesztéssel foglalkozik, kombinálva a hatékony és új módszereket az egyszerű és elegáns megjelenéssel. Foglalkozunk még kereső-optimalizálással, tárhely és domén szolgáltatással is.

Webjel Stúdió
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
gyor.wyw.hu: Győr katalógus. Győri információk. Utazás, szórakozás, látnivalók, kultúra. Étterem, iskolák, hotel, cégek, vendéglátóhelyek.
Gyűjteményünkben 355 válogatott Győr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 355 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8212